Deel deze pagina

Een plek tussen herberg en landgoed

Een plek waar je op adem kunt komen. Een omgeving die je helpt te ontdekken wat echt belangrijk is in je leven. Een huis dat jou gastvrij ontvangt. Waar je jezelf kunt zijn. Waar je met anderen in gesprek kunt zijn. Waar je jezelf kunt zoeken; in de stilte van de kapel, in ontmoetingen rond de eettafel, in bezinning op een thema. Dat is retraitecentrum Buitenplaats Medemblik; een plek ‘tussen herberg en landgoed’.

Maaltijden
In Buitenplaats Medemblik eten we voornamelijk vegetarisch. Mocht je een voedingsintolerantie hebben dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het kan zijn dat we je vragen zelf ook het e.e.a. mee te nemen.

Gemeenschap
Buitenplaats Medemblik is ook een gemeenschap van mensen die geraakt zijn door het verhaal van Moeder Aarde. Die Moeder Aarde ‘het middelpunt’ van hun bestaan willen laten zijn. Deze gemeenschap draagt Buitenplaats Medemblik.

Wie je ook bent en wat je ook zoekt, Buitenplaats Medemblik heet jou van harte welkom!Brakeweg 61; 1671 LP Medemblik; 0227-541671; info@lodge61.nl